OM OSS

Overhuset ble etablert i 2009, som svar på bransjens behov for fullservice-selskaper til større IT-prosjekter. Selskapet består av elleve konsulentselskaper med ekspertise på hver sine felt. Sammen tilbyr vi spisskompetanse i full bredde.

Som kunde av Overhuset, forholder du deg til ett selskap, med ett kontaktpunkt og ett sett avtaler. Med over 300 av bransjens mest erfarne konsulenter i stallen, setter vi sammen teamet akkurat ditt prosjekt trenger.

Konsulentselskap med breddekompetanse

Det har aldri vært mål om store overskudd for Overhuset. Vår motivasjon for å samarbeide på tvers av konsulentselskaper, bunner i ønsket om å kunne tilby breddekompetanse i markedet, og på den måten styrke vår posisjon – sammen og hver for oss.
Dessuten går den teknologiske utviklingen i en rasende fart, noe som krever både årvåkenhet og innovasjonsvilje, i tillegg til kreativ samhandling på tvers av fagfelt. Derfor er vi opptatte av at det meste overskuddet skal komme selskapene og de ansatte til gode, gjennom aktiviteter for blant annet kunnskapsdeling og erfaringsutveksling.

Det skal lønne seg å velge Overhuset

Det er lønnsomt å samarbeide. For Overhuset har det betydd jevn vekst siden oppstarten i 2009. Det kommer ikke bare partner-selskapene til gode. Ved å velge Overhuset som tjenesteleverandør, høster også kundene våre fordeler av samarbeidet. Ved å forholde seg til ett selskap, får du som kunde gleden av effektiv kommunikasjon, helhetlig forståelse for prosjektet og god oppfølging fra A til Å – uten fordyrende mellomledd.
Vi er kanskje ikke helt ordinært organisert, men så er vi jo kanskje ikke helt ordinære heller? Vi er i hvert fall veldig stolte over å ha samlet så mange kloke hoder under ett og samme tak, og er ganske sikre på at du vil sette pris på det også – enten som kunde eller konsulent i et av Overhusets elleve partner-selskap.