Eksperter på komplekse, skreddersydde IT-løsninger

Zenior leverer solide tjenester innen systemutvikling og -arkitektur, og bistår kunder i å utvikle IT-løsninger som krever dyp innsikt i både teknologi og metodikk. For å få til det, har de sikret seg erfarne konsulenter som er ledende i bruk av ny teknologi.

Zenior ble etablert i 2001 og består av rundt tjue konsulenter på seniornivå. De rådgir og utvikler, primært i systemutviklingsprosjekter mot offentlige og private kunder.

Teknisk kompetanse + samhandling
Konsulentselskapet Zenior mener teknisk kompetanse, sammen med evnen til samhandling og kommunikasjon, er avgjørende for at du som kunde skal kunne levere dine produkter og tjenester til avtalt tid og kvalitet. Deres evne til å tilpasse seg i prosjekter er derfor stor, og kvalitet, kompetanse og leveranseevne står høyt.

Java, Android, iOS, Microsoft og .NET
Zeniors kjernevirksomhet er utvikling av serverbaserte systemer på Java-plattformen, enten det er rene webløsninger eller tjenesteorientert arkitektur. I tillegg jobber de med plattformer som Android, iOS og Microsoft .NET. Målet er å tilby de beste ressursene i markedet innenfor sitt felt, noe de lykkes med i både egne og Overhusets kundeprosjekter.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Zeniors nettsider