Norges sterkeste miljø for systemutviklere og tekniske arkitekter

Uptime Consulting bidrar med kompetanse, kapasitet og skreddersøm til integrasjons- og systemutviklingsprosjekter. Favorittprosjektene innebærer å løfte kunder til neste nivå, ved å skape robuste og brukervennlige løsninger som svar på komplekse utfordringer.

Siden oppstarten for nåværende selskapsform i 2014, har Uptime Consulting representert det beste av de beste innen systemutvikling og teknisk arkitektur. Selskapet har spesielt mye domeneerfaring med søketeknologi, både elasticsearch, solr og forskjellige former for Microsoft-basert søketeknologi. Det gjør konsulentene herfra spesielt godt egnet til den type prosjekter.

Teknologi, digitalisering og systemutvikling
Uptime består av dyktige, nysgjerrige og erfarne konsulenter med glødende engasjement for teknologi og gode digitale løsninger. Med kundens beste i bakhodet, er fokuset alltid på kunden og kundens brukere og/eller saksbehandlere. Hva vil fungere best for dem, og hvordan bygge en robust løsning som er levedyktig i flere år fremover?

Fleksible og tilpasningsdyktige utviklere
Med høye krav til resultat og kvalitet på sine leveranser, er Uptime-konsulentene likevel stødige og modige i sin tilnærming. De viser stor ansvarsfølelse, både for løsninger og prosjektet som helhet, og elsker å bidra til å løfte kundene til nye høyder.

Med én eller flere Uptime-konsulenter på laget, er du garantert en løsning som er tilpasset deg og din bedrift – enten du trenger spesifikke funksjonaliteter “laget fra bunn”, eller om du trenger ekstra kompetanse, tid og innsats til et allerede eksisterende team og prosjekt. Mantraet til denne gjengen er nemlig å være fleksible og tilpasningsdyktige. Det blir det lange og gode kundeforhold av!

Vil du vite mer? Ta en tur innom nettsidene til Uptime Consulting