Tunge på kunnskap, lette å samarbeide med

Scelto leverer senior- og ekspertkompetanse innen systemutvikling og teknisk arkitektur. Konsulentene fra Scelto er nysgjerrige og holder seg oppdaterte på nyeste innen teknologi, rammeverk og metodikk. De er lagspillere, lette å samarbeid med, og et positivt bidrag til et hvert miljø.

God kommunikasjon for økte kvalitet
I tillegg til å være tunge på kunnskap, har konsulentene fra Scelto god erfaring med kravspesifikasjon, datamodellering og best practice og patterns for systemutvikling og integrasjonsarkitektur. De har erfaring med spesifisering av grensesnitt, datamodeller og integrasjonsarkitektur innenfor en rekke krevende domener, med høye krav til volum, ytelse og stabilitet. Scelto’s konsulenter kjenner godt til de ulike utfordringene man møter i prosjekter og ofte handler det ikke bare om teknologi, men like mye om kommunikasjon mellom mennesker. Konsulentene fra Scelto kombinerer god forretningsforståelse med åpen og god kommunikasjon som virkemiddel for økt kvalitet i sluttproduktet.

Bredt kompetansefelt
Scelto kan levere på de fleste kompetanseområder innen systemutvikling: Frontend, backend, fullstack, integrasjon, skyteknologi, mobile app’er, plattform og devops. Scelto-konsulentene behersker derfor et stort spekter av programmeringsspråk, teknologier og rammeverk. For å nevne noen: Java, Kotlin, Spring, SpringBoot, Ktor, .NET, JavaScript, TypeScript, React, Redux, AWS, Azure++. Om dere skulle ha behov for noe annet, er denne gjengen sultne på ny kunnskap og vil raskt kunne sette seg inn i nye teknologier og rammeverk.

Scelto. Tunge på kunnskap. Lette å samarbeide med.