Ledende fagmiljø innen KI og maskinlæring

Visste du at rundt 73 prosent tilgjengelig data ikke blir brukt på en strategisk måte? Sannsyn er et av landets fremste konsulentselskaper, som vet hvordan gjøre nettopp det.

Konsulentselskapet Sannsyn har spisskompetanse på data science og maskinlæring, og hjelper kunder med å skape verdi av dataene de har tilgang på – for eksempel i form av innsikt, automatisering og relevans. På denne måten, har de styrket konkurransekraften til en rekke private og offentlige virksomheter siden selskapets oppstart i 2012.

Potensialet i dataanalyse
Sannsyns dyktige dataanalytikere, matematikere og utviklere har bred erfaring med alt fra å analysere data med fokus på hvordan selskapet kan dra nytte av den, til å utvikle maskinlæringsmodeller og etablere arkitektur arkitektur som understøtter best mulig innsikt.

Data science-prosjekter
Et vellykket data science-prosjekt krever en kombinasjon av solid forretningsforståelse, tung matematisk/statistisk kompetanse og dyktige utviklere. Denne kombinasjonen kan være vanskelig å få tak i, men Sannsyn leverer sterkt på alle felt her. Konsulentenes fagområder brer seg over alt fra maskinlæring, KI og stordata, til skyløsninger, datastrategi og - infrastruktur, for å nevne noen.

Konsulentselskapet var tidlig ute i det norske markedet, og regnes derfor som et av bransjens mest erfarne på feltet. Dette gjenspeiles i deres leveranser til egne og felles kunder i regi av Overhuset.

Kollektiv kompetanse
I tillegg til å brenne for maskinlæring og stordata, er Sannsyn sitt ansvar bevisst når det gjelder å bidra til økt kollektiv kompetanse. Ved å jobbe systematisk med kompetansedeling, spiller de både hverandre og kundene gode. Det skaper trygge konsulenter, godt samarbeidsklima og bedre sluttresultat.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Sannsyns nettsider