Lidenskapelig ekspertise innen systemutvikling

Kodemakers konsulenter leverer høy kompetanse, og setter pris på store og komplekse utfordringer. De bruker kolleger og fagnettverk aktivt for å ligge ett steg foran på vegne av kunder og samarbeidspartnere.

Konsulentene fra Kodemaker har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. De spiller hverandre og kundene gode, ved å ha øynene åpne for nye og bedre løsninger. De er modige og engasjerte, og det etablerte blir gjerne utfordret. Det ser det ut til at kundene setter pris på, ettersom kontraktene ofte blir forlenget etter endt leveranse.

Systemutvikling på åpne plattformer
Teknologisk sett har Kodemakers konsulenter sin tyngde rundt systemutvikling på åpne plattformer, som ofte passer organisasjoner som trenger stor kontroll over egne systemer. Det innebærer som regel fleksibilitet i prosessene, transparens og innovasjon.

Kompetanse på Kotlin, Clojure, Java og mye mer!
Kompetansefeltet er bredt, og denne gjengen kan de fleste programmeringsspråk og plattformer, som Kotlin, Clojure, Java, Go og Rust, samt TypeScript, JavaScript og ClojureScript. Operativsystemene iOS og Android er en selvfølge. Det samme er Flutter. Skulle du likevel ønske tjenester basert på andre rammeverk enn de nevnte, er det lite som stopper denne gjengen fra å sette seg inn i det på effektivt vis.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Kodemakers nettsider