Spesialister på Microsoft, .NET og mobilutvikling

Forse er et av landets sterkeste utviklermiljøer, bestående av konsulenter med senior kompetanse på sine felt. Konsulentselskapet er vel ansett i markedet og har kunnskap som sin fremste forse, som betyr styrke.

Kundene som får en av Forses konsulenter til prosjektet sitt, er garantert en konsulent med lang erfaring, kompetanse på ekspertnivå, og som har et sterkt fagmiljø å støtte seg på. Konsulentene drives av å tilegne seg ny kunnskap, utfordre og forbedre den. Det hjelper kundene til å ligge ett steg foran.

iOS og Android, ja-takk begge deler!
Konsulentene fra Forse er driftige apputviklere med oppdatert kunnskap og kompetanse knyttet til app- markedet. De har bred innsikt i hvilke muligheter som finnes i hvert operativsystem og har høy kompetanse i native-utvikling, så vel som utvikling for kryssplattformer. Målet er alltid brukervennlige apper som gjør jobben smart og effektivt.

Frontend, backend og fullstack
Med ett ben i nåtiden og ett i fremtiden, vet de dyktige konsulentene hva som skal til for at din tjeneste skal bli en brukersuksess. Forse tilbyr utviklere med ekspertise på frontend, backend og fullstack - alt etter hva som passer ditt behov. I tett samarbeid med både UX- og UI-designere, står alltid brukervennlighet, universell utforming og responsivt design i fokus.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Forses nettsider