Spesialister på UX, UI og mye mer!

Fink er et inkluderende og kunnskapsrikt konsulentselskap som elsker kombinasjonen teknologi og design. Denne gjengen består av nysgjerrige, smarte og veldig hyggelige fagnerder, som beriker ethvert prosjekt.

Konsulentselskapet Fink er eid av rundt 60 dyktige fagspesialister, som sammen motbeviser alle fordommer om at konsulentverden er kjølig. Med en fink på laget, er kundene garantert en faglig sterk støttespiller, så vel som et kjærkomment tilskudd til teamet.

Javascript, Kotlin, HTML, .NET...
I møte med ny teknologi, er Fink-konsulentene både modige og lekne. Med solid fagkompetanse i bunn, hjelper de kunder med å løse komplekse problemer, og lager gjennomtenkte løsninger som passer deres behov. Deres utviklere har spisskompetanse på Javascript, Kotlin, HTML React og Java, i tillegg til CSS, .NET, NodeJS, Vue og swift.

Design på folks premisser
Konsulentene fra Fink er opptatte av menneskene som bruker digitale tjenester og organisasjonene som leverer dem. Ved å forstå hvordan folk tenker og handler, har de gjennom årenes løp dannet seg et sterkt grunnlag for å skape de beste brukeropplevelsene. Fink tilbyr konsulenter med kompetanse på UX- og UI-design, i tillegg til tjenestedesign, strategisk design og visuell kommunikasjon.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Finks nettside