Erfarne utviklere – ledende på teknologi

Boitano tilbyr erfarne utviklere med stor faglig kapasitet og en god porsjon entreprenørskapsånd. Det blir det spennende leveranser av!

Konsulentselskapet har ekspertise innen et bredt spekter av teknologi, og tilbyr det beste av det beste innenfor sine felt. Kunder som jobber med Boitano-konsulenter, vet hvor mye menneskene bak teknologien betyr.

Smarte digitale løsninger
Boitano tilbyr systemutviklere til krevende og forretningskritiske utfordringer, og prosjektene ligger langt fremme i bruk av teknologi. Samtidig er de opptatte av at de riktige løsningene blir valgt og gjennomført, i tråd med våre retningslinjer for kvalitet.

Høyt faglig engasjement, arbeidskapasitet og god stemning er en del av pakka når du får en Boitano-konsulent til ditt utviklingsprosjekt.

Utvikling, fremdrift og prosess
Boitano leverer tjenester innen .Net-utvikling, arkitektur og interaksjonsdesign, i tillegg til ulike tek- løsninger. De har også bred ekspertise innen konsept- og forretningsutvikling, samt prosess- og personalledelse. Kort sagt; med over 50 dyktige konsulenter i stallen, er kompetanseområdet bredt.

Vil du vite mer? Ta en tur innom Boitanos nettside